Naručite tretman online

Herbal medika-udruga za promicanje zdravog življenja

HERBAL MEDIKA - udruga za promicanje zdravog življenja 

Inicijativa za osnivanje Udruge potaknuta je od nekih liječnika i zdravstvenih radnika koji u svojoj praksi primjenjuju holističke principe liječenja s željom da educiramo javnost o snazi i postignućima holističke / integrativne medicine.

Nudimo informacije o zdravstvenim resursima koji će vam pomoći da se bolje nosite s bolestima ili da poboljšate svoje zdravlje.Herbal medika podržava integraciju konvencionalne i alternativne medicine.

Rad Udruge temelji se na gospodarskoj djelatnosti kroz prodaju proizvoda i usluga, volonterskog rada i donacija za pojedine projekte od općedruštevenog interesa. 

Cilj Udruge

HERBAL MEDIKA-udruga za promicanje zdravog življenja  svoj rad temelji na prevenciji bolesti i poboljšanju opće zdravstvene dobrobiti djece i odraslih. Naš cilj je podržati integrativnu medicinu, javnosti omogućiti povezivanje s liječnicima koji primjenjuju integrativni pristup u radu s bolesnicima i podupirati pojedince s informacijama o  mogućnostima integrativnog liječenja.   

Misija Udruge

Naša misija je  poboljšati život građana kroz zdravstvenu edukaciju te poticati mir i iscjeljenje kroz brigu o svakom članu zajednice. Pomažemo ljudima razumjeti važnost zdravog života i navika koristeći znanstveno utemeljene činjenice. Djelujemo na zastupnike, političare i javnost kako bi nas podržali u nastojanju za promjenama na području zaštite i poboljšanja zdravlja u našoj zajednici. Borimo se za jače javnozdravstvene politike i osiguravamo kritične i dostupne informacije koje mogu poboljšati život pojedinca i zajednice u cjelini.

Želimo pridonijeti unapređenju zdravlja zajednice kroz zagovaranje istraživanja i obrazovanja, razviti visoku kvalitetu usluge koristeći najbolje svjetske standarde u integrativnoj medicini. Poštenje, iskrenost, predanost, stručnost i odgovornost je temelj našeg rada.

Filozofija.

Zdravlje znači biti u skladu sa samim sobom i sa okruženjem. Integrativna medicina djeluje poticajno na vlastite iscjeljujuće snage. Cilj je dovesti tijelo do razine zdravlja.

O nama

Pružamo informacije za sve one koje zanima holistički pristup, ne vršimo pritisak na odluku o liječenju, svatko ima pravo izbora kojim metodama se želi prikloniti i poboljšati svoje zdravlje.

Veliko iskustvo imamo u radu s djecom različitih dobnih skupina i s različitim tegobama. Pažljivo ćemo proučiti svaki slučaj i otkriti problem npr. u oslabljenom imunitetu, u ponašanju poput hiperaktivnost, noćnog mokrenja i mnogih drugih problema.

Integrativni pristup pomaže izgradnju imunološkog sustava i potiče psihofizički razvoj u cjelini. Veliki uspjeh postigli smo kod beba s problemima hranjenja, kod djece s poremećajima u ponašanju, čestih upala krajnika, infekcija gornjih dišnih putova, alergija, ekcema. Pomogli smo poboljšali kvalitetu života djeci oboljeloj od cerebralne paralize i autizma.

Naše dugogodišnje iskustvo i stručna edukacija garancija je kvalitete. Voditelj Udruge je Branka Radmilović Kadribašić,  Fakultet zdravstvenih nauka- dipl. ing. laboratorijske medicina i dijagnostike, homeopat, terapeut Bachove cvjetne terapije i iridolog, super vizor Udruge dr. Nada Vidović Živanović, specijalist pedijatar, akupunkturolog, dr. Nikola Grozdanovski, spec. opće med. počasni član Udruge. Prema potrebi uključujemo stručnjake iz područja nutricionizma, neuropedijatre, neurologe.  Sudjelovali  smo i još uvijek sudjelujemo na brojnim seminarima i kongresima u zemlji i iznozemstvu.