Ovdje možete pročitati iskustva

SVJEDOČANSTVA

Pročitajte iskustva ljudi kojima smo pomogli

Kontakt

Saznajte gdje se nalazimo i zakažite termin

 • Sluča1

  Sedamnaestogodišnja djevojka našla se u iznenadnoj krizi. Kao dijete bila je izuzetno napredna i već s pet godina znala je čitati. Tokom osmogodišnjeg školovanja bila je mali “genij”, a onda odjednom u srednjoj školi gubi interes za učenjem i napušta školu. U nemogućnosti nalaženje svog identiteta upada u vrlo opasne situacije i eksperimentira s lakšim drogama. Nezadovoljna je svojim izgledom i stanjem u kojem se nalazi. Ima dosta strahova i vrlo je nesigurna. Ne zna što bi stvarno željela učiniti od svoga života.

  Kod prvog dolaska u Herbal mediku kroz opsežan intervju s liječnicima i naturopatom otkriveni su uzroci zbog kojih se djevojka dovela u takvu situaciju. Uz homeopatske lijekove preporučena joj je fizička aktivnost, pripremljen prijedlog zdrave prehrane i psiho terapija. Već nakon dva mjeseca imala je značajno poboljšanje, vratila se volja za učenjem i mijenja loše oblike ponašanja.

 • Slučaj 2

  Visoko obrazovan i poslovno uspješan muškarac dolazi u naš centar, žali se da je često umoran, osjeća svakodnevnu glavobolju i vrlo često ima nesanicu. Često poseže za alkoholom nakon čega se najbolje osjeća. Dobio je terapijsku preporuku i nakon mjesec dana dolazi na kontrolu gdje svjedoči da se njegovo stanje u potpunosti promijenilo. Imao je puno više energije, a  probleme s kojima se susretao na poslu i obitelji doživljava na drugačiji način.

 • Slučaj 3

  Žena srednjih godina posjetila nas je zbog problema s kožom. Godinu dana ranije pojavile su se crvene mrlje na koži kojih se nije mogla osloboditi iako je cijelo to vrijeme koristila mnoge lijekove i različite druge tretmane. Kroz sveobuhvatnu analizu njezinog zdravstvenog stanja i svih drugih okolnosti u kojima živi otkrili smo da ona živi u velikim brigama i problemima koje je skrivala, a predstavljala se je kao vesela i vedra osoba. Iza njezinog naizgled hrabrog i veselog nastupa skrivala se tuga i dugotrajna patnja. Slijedila je naše preporuke i nakon tri mjeseca riješila se svojih tegoba.

 • Slučaj 4

  Nakon što sam tri godine trpjela bol u desnom koljenu i posjetila nekoliko liječnika koji su mi predložili operaciju, obratila sam se za pomoć u Herbal mediku gdje sam dobila najbolje savjete i preporuke koji su dali rezultate.

  Preporučam holistički centar Herbal mediku, stručni medicinski tim dati će preporuke kako vam pomoći na najbolji način. Hvala timu Herbal medike što ulaže velike napore za dobrobit svih nas.

 • Slučaj 5

  Dugi niz godina patio sam od fibromijalgije i iritabilnog kolona. Popio sam velike količine lijekova bez rezultata. A onda sam čuo za centar Herbal medika i hidrokolon terapiju. Na prvom razgovoru koji je trajao više od jednog sata osjetio sam da konačno netko razumije moje probleme i da shvaćaju kako se osjećam. Nakon nekoliko hidrokolon terapija osjetio sam veliko poboljšanje ali i ohrabrenje da sam na pravom mjestu. Slijedim upute i svaki dan se osjećam sve bolje i bolje. Hvala doktorici Nadi i  ing. ,homeopatici Branki.

 • Slučaj 6

  Bolovala sam od ulceroznog kolitisa deset godina. Koristila sam sve lijekove koje mi je prepisao moj liječnik, ali rezultata nije bilo. Moje zdravlje sve se više urušavalo. Čuo sam za Herbal mediku i zainteresirao me njihov rad prije svega jer tamo rade medicinski radnici a i zbog integralnog i individualnog pristupa svakom klijentu. To je bio dovoljan razlog da ih posjetim.

  Prve rezultate osjetila sam unutar mjesec dana, a nakon šest mjeseci moja probava je potpuno normalna i osjećam se kao prije moje bolesti. Hvala Herbal mediki i osoblju koje je potpuno posvećeno poslu koji radi s željom da istinski pomognu svojim klijentima.

 • Slučaj 7

  Za razliku od većine zdravstvenih ustanova kojima sam se obraćala za pomoć u Herbal mediki doživjela sam ugodno iznenađenje načinom na koji prilaze svakom svom klijentu. Posvetili su mi svoje vrijeme trudeći se da prouče moje laboratorijske nalaze a što je meni puno značilo jer uvijek sam imala osjećaj da moju medicinsku dokumentaciju nitko nije pažljivo proučio.

  Držim se njihovih prehrambenih preporuka i uzimam sve što su mi predložili. Već nakon dva tjedna uočila sam da se moje stanje mijenja na bolje. Sve u svemu jedno ugodno iskustvo i sigurna sam da je Herbal medika  mjesto koje se po svom radu i pristupu razlikuje od ostalih.

 • Slučaj 8

  Djevojčica je došla u Herbal mediku sa svoje dvije godine života. Patila je od ponavljajućih respiratornih infekcija. Situacija se je komplicirala i vrlo često uzimala je antibiotike. Gotovo jednom mjesečno bila bi na antihistaminicima a nekoliko puta dobila je i kortikosteroidnu terapiju. Ventolin je bio prisutan u svakom trenutku jer napadaji kašlja su bili iscrpljujući i uznemirujući kako za našeg malog pacijenta tako i za mamu i cijelu obitelj. Predložili smo majci homeopatsku terapiju za podizanje imuniteta, odredili nutritivnu  podršku i podučili ih kako postupati u trenucima napada kašlja i koje homeopatske lijekove u tim trenucima koristiti.

  Naša mala pacijentica je danas petogodišnja djevojčica koja je u periodu našeg poznanstva još nekoliko puta bila u respiratornom infektu, ali svaki puta izbjegnuti su antibiotici i Ventolin. Napadi kašlja sve su rjeđi, a popravila se i stolica koja je do dolaska u naš Centar bila neregularna i tvrda gotovo od rođenja. Djevojčica ima i malu sestricu koja je još u maminom trbuhu koristila homeopatske lijekove, a nakon rođenja već smo pomogli kod grčeva, nicanja zuba.

  Majka naših djevojčica  već je puno puta i na sebi provjerila moć homeopatskih lijekova i naš integrativni pristup.

 • Slučaj 9

  Bolesnik 28 godina star od svoje osamnaeste godine života ima Chronovu bolest: operiran je u jednoj od naših klinika ali njegovo stanje nije dobro i zabrinut je za svoju budućnost. Na preporuku poznanika javio se je u Herbal mediku. Pažljivo smo proučili njegov slučaj i predložili mu kombiniranu integralnu terapiju.

  Prvi e mail poslao je otprilike 4 tjedna nakon započete terapije:

  Pozdrav,

  Da javim da sam zadnjih tjedan dana bez bolova, i da je stolica uredna. Poceo sam ponovo trcati, i opcenito se osjecam vise nego dobro. Drzim se rezima prehrane bez iznimaka.

  Idemo dalje prema zdravlju!

  Lijepi pozdrav,


  15 dana kasnije pacijent šalje novi e mali u kojem piše:

  Pozdrav,

  Evo da i ovo javim, dobio sam danas rezultate krvne pretrage, zeljezo je nisko – 6, ali je CRP – 1.7, prvi put nizi od 5 valjda od 2013., tako da je to veliki uspjeh.

  Zadnja dva dana bolova prakticki nema i stolica je normalna.

  Nastavljam s terapijom, pa se čujemo za dalje.

© Copyright - Herbal Medika | ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI Sadržaj ove stranice nije namijenjen kao zamjena za savjet vašeg liječnika ili profesionalnog medicinskog tretmana.