Postanite dio našeg tima

Naš tim

STRUČNI TIM: uvjet za uspjeh i ostvarenje ciljeva je stručni tim zaposlenika i vanjskih suradnika koji svojim znanjem i iskustvom prenose informacije prema krajnjim korisnicima. U suradnji s drugim centrima i laboratorijima pružamo uslugu visoke i profesionalne kvalitete.

Tim

Svi u našem timu

Voditelj Herbal medike

Branka Radmilović Kadribašić

Diplomirala je na Fakultetu zdravstvenih nauka-smjer laboratorijska medicina i dijagnostika. Završila je The Open Internationa Univerity for Complementary Medicine i Frenc Homeopathic Schoool i jedna je od prvih školovanih homeopata u Hrvatskoj. Pohađala je trening tečajeve iz homeopatije u Njemačkoj, Španjolskoj, Italiji, Zagrebu, Beogradu, Sloveniji. Tečaj iridodijagnostike završila je kod dr. Leopold Lebba iz Beča.

Dugi niz godina radi kao homeopatski terapeut i istovremeno je aktivna na promicanju homeopatske medicine. Održala je predavanja u mnogim gradovima Hrvatske, često je gostovala u televizijskim i radio emisijama. Tekstovi na temu homeopatije, prehrane i zdravog življenja objavljeni su u mnogim časopisima.

Osnivač je i voditelj Udruge za promicanje zdravog življenja Herbal medika  i glavni je urednik časopisa Herbal medika.

Veliko iskustvo ima u radu s djecom različitih dobnih skupina i problemima kao što su respiratorne infekcije, alergije, astma, alergije na hranu, autizam hiperaktivnost, noćno mokrenje kod djece i drugo.

Dvadeset pet godišnje iskustvo kao i praćenje najnovijih trendova na polju prirodnih metoda liječenja sigurno ju svrstava u sam vrh stručnih i kompetentnih osoba na poslu koji radi.

Spec. pedijatar, akupunkturolog, homeopat

Dr Nada Vidović Živanović

Diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu i specijalizirala pedijatriju. Cijeli svoj radni vijek provela je u pedijatrijskim ambulantama gdje je stekla neprocjenjivo iskustvo u radu s djecom.

Kroz svoj rad susretala se je s različitim zdravstvenim problemima koje nije uvijek mogla riješiti svojim medicinskim znanjima te je stoga otkrivala i učila komplementarne tehnike i vještine koje je vrlo uspješno integrirala  i postizala zadivljujuće rezultate u liječenju svojih malih pacijenata.

Njezin rad i posvećenost malim bolesnicima brzo je prepoznat a svaki roditelj s punim povjerenjem dovodio je svoju djecu u njezinu ordinaciju. Zagovornik je primjene integralne medicine jer objedinjuje znanstvena i iskustvena znanja a sve na dobrobit svojih pacijenata.

Ostali suradnici:

  • Internist
  • Gastroenterolog
  • Fizioterapeuti
  • Kozmetičari
© Copyright - Herbal Medika | ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI Sadržaj ove stranice nije namijenjen kao zamjena za savjet vašeg liječnika ili profesionalnog medicinskog tretmana.