Naručite tretman online

SVJEDOČANSTVA I VENOVIN

SLUČAJ 1

Problemi sa poremećenom cirkulacijom naročito u donjim ekstremitetima sa kliničkom dijagnozom ulcus cruris (otvorena rana na nozi). Siniši Živanoviću magistru veterinarskih nauka (dr. veterine) iz Zagreba Venovin je potpuno promijenio život. Bio sam na pregledu kod svih vaskularnih kirurga u Zagrebu priča gospodin Siniša. Na kraju su mi preporučili baro komoru u koju sam otišao jer sam slušao sve liječničke preporuke. Nakon 70 odlazaka u baro komoru došlo je do nekog poboljšanja, ali još daleko od prestanka bolova i izlječenja.

U jednoj ljekarni u Zagrebu preporučili su mi Venovin. Uzimao sam 2 dcl Venovina podjeljeno u dvije doze. Već poslije 15 dana osjećao sam se bolje da bi poslije dva mjeseca bolovi prestali i rana se konačno zatvorila. Nastavio sam sa uzimanje Venovina još 4 mjeseca neprekidno, a sada ga 4 godine kasnije pijem jedan put godišnje (16 boca). Osjećam se odlično, promijenio sam prehranu i svakodnevno hodam 1 do 2 sata.  

SLUČAJ 2  

Gospođe Barbara iz Zagreba zdravstveni radnik (viša medicinska sestra) imala je promjene na krvnim arterijama vrata. Nakon 2 mjeseca uzimanja Venovina ponovni dopler krvnih žila bio je gotovo u granicama normale. Presretna sam što sam otkrila Venovin, poboljšao je kvalitetu moga života svjedoči gospođa Barbara. 

SLUČAJ 3

Zorka Dimitrijević deset godina borila se sa suhom gangrenom. Bolovi su bili intenzivni i bila je korak do amputacije noge. Bolovi su se protezali od kuka do prsta na nazi i tog se vremena gospođa Zorka prisjeća kao pravog pakla. Kada je izgubila svaku nadu u izlječenje  njezin zet čuo je za Venovin. Gospođa Zorka je svakodnevno tri mjeseca uzimala Venovin 2x 1 dcl. Na njezino iznenađenje ali i na iznenađenje liječnika rana se na nozi značajno smanjila, a i bol je popustila. Nakon osam mjeseca korištenja Venovina rana se zatvorila i iz nje više ništa ne curi, bolovi su prestali, počela  je bolje spavati, a njezin život dobio je novi smisao.  

SLUČAJ 4

Gospodin Trandafirović je dijabetičar preko 40 godina, a zbog komplikacije ove teške bolesti dobio je gangrenu. Imao je velike bolove, nije mogao hodati, noga je na tabanu bila crna. Išao je u baro komoru ali ni to nije dalo prave rezultate. Liječnici su predlagali amputaciju što su i učinili ali ni nakon amputacije nije bilo bolje. Od prijatelja čuo je za Venovin. Započeo je terapijski ciklus 2x1 dcl ujutro i navečer jedan sat prije obroka. već nakon tri dana osjetio je poboljšanje. Bol u nogama je popustila, a boja kože na tabanima počela se mijenjati. Na mjestima gdje je izlazio gnoj, koža se počela sušiti, zatim se oljuštila i počeo se stvarati novi sloj kože. Venovin sam uzimao nekoliko mjeseci, iako je od tada prošlo tri godine gangrena se nije vratila. I dalje povremeno uzimam Venovin u trajanju od 1 do 2 mjeseca i nakon toga napravim pauzu. Venovin je promijenio moj život i zato ga preporučam. 

SLUČAJ 5

Gospodin S. Vujov višegodišnji  je dijabetičar, gangrena mu je zahvatila stopalo i bila je predviđena amputacija. Prvi problemi javili su se nakon podizanja tereta kada se na lijevoj nozi pojavila rana. Gospodin Vujov toj pojavi nije obraćao veliku pažnju već je nastavio obavljati svakodnevne poslove. Ali rana nije zacijelila već je došlo do infekcije i tada je shvatio da je situacija ozbiljna. Završio je u bolnici gdje su konstatirali da se radi o dijabetičkoj neuropatiji i oštećenju periferne cirkulacije, rana je bila kirurški očišćena i pacijent je otpušten na kućno liječenje. Vrlo brzo nakon toga rana se pojavila na stopalu iste noge. Liječnici su konstatirali gangrenu i predložili su amputaciju na što sam pristao kaže gospodin Vujov, odstranjena su dva prsta. Dobio je preporuku za hiperbaro komoru što je i prihvato. Stanje se nije popravilo i gangrena se ponovno pojavila na istoj nozi. Liječnici su predlagali amputaciju noge na što nije pristao. Na sreću od prijatelja sam čuo za Venovin. Započeo sam uzimanje Venovina prema preporuci i brzo sam osjetio poboljšanje. Sretan sam jer amputacija noge više nije potrebna, rana se zatvorila,a  Venovin pijem preventivno da mi čuva moje krvne žile koje su ionako ugrožene jer imam šećernu bolest.

SLUČAJ 6

Šezdesetgodišnja gospođa Kevelj mjesecima nije spavala zbog nepodnošljivih grčeva u nogama. Njezina dijagnoza je bila angina pectoris, loša cirkulacija, proširene vene, povišeni kolesterol. Bolovi u listovima nogu bili su svakodnevni, noge su bile teške i otečene, a zbog slabe cirkulacije mučila ju je nesanica, šumovi u ušima, vrtoglavica, poremećaj koncentracije. osjećaj hladnoće, glavobolje i hemoroidi. Sestra gospođe Kevelj čula je za Venovin u dalekoj Švedskoj od svojih poznanika koji su imali predivna iskustva s Venovinom. Devet mjeseci svakodnevno gospđa Kevelj je uzimala Venovin i sada se osjeća preporođeno kako sam kaže.

SLUČAJ 7

Gospodin S. Vujić kaže da ako treba ići će i kod bilježnika da s punom odgovornošću svjedoči o svojim iskustvima s Venovinom jer mu je promijenio život i vratio zdravlje. Ugostitelj po struci imao je probleme se poremećenom cirkulacijom, naročito u donjim ekstremitetima što je i potvrđeno od strane liječnika s dijagnozom tromboze desne noge i  devedeset postotno  začepljenje. Nakon doplera krvnih žila liječnici su predložili razbijanje tromba ili ugradnju premosnica. Bojao sam se predloženih zahvata iako sam trpio velike bolove i nisam mogao hodati. Noćima nije bilo sna jer su prsti na nogama i rukama tokom cijele noći bili utrnjeni. Čuo je za Venovin  od kolegice s posla čiji je brat imao odlično iskustvo s Venovinom. Započeo je terapiju 2x 1 dcl dnevno i već nakon petnaest dana osjećao se je bolje, a nakon mjeseca dana na moje veliko iznenađenje počeo sam pješačiti i normalno spavati i živjeti bez boli svjedoči gospodin Vujić.  

Slučaj 8

Javljam vam rezultate koje je postigla moja majka tokom uzimanja Venovina u trajanju od mjesec dana. Za sada se zaustavila nekroza na mjestu gdje je bio amputiran palac na nozi. Tkivo je ružičasto i prokrvljeno. To je sada otvorena rana bez nekroze. Medicinska sestra koja dolazi u kućnu posjetu je iznenađena razvojem situacije. I dalje nastavljamo sa uzimanjem venovina. Što se tiče ostalih rana one su u zadovoljavajućem stanju. I primjetili smo da od početka terapije rane se više čiste, više se luči iz njih. Hvala vam Marica Borović.   

Slučaj 9 

Već sa 26 godina na sistematskom pregledu otkiveno mi je teško oboljenje pod nazivom Birgerova bolest ili pušačka noga. Imao sam bolove nakon dužeg hodanja u nogama, a kasnije su bolovi bili sve učestaliji i jači. Hod je bio sve teži i morao sam koristiti štake, a na stopalu počele su se otvarati rane. Nekoliko puta išao sam u hiperbaričnu komoru, ali nije bilo značajnih rezultata. Razmišljalo se i o amputaciji noge. Moj brat je čuo za Venovin i odlučio sam probati i to. Već nakon nekoliko dana od uzimanja bolovi su se smanjivali, a na previjanju rane u ambulanti su primjetili da je oštećeno tkivo otpalo zajedno s noktom. Počelo se nazirati novo zdravo tkivo. Kroz dva mjeseca prestao sam koristiti štake, otok se smanjio i nakon dugo vremena mogao sam obući papuče. Venovin pijem i dalje svakog dana, osjećam se  sve bolje. Presretan sam zbog toga, Ivica J.

Slučaj 10

Dragica V. 63 godine. Ovo je moja priča. Bolujem od šećerne bolesti više od 12 godina i osjećam različite zdravstvene tegobe. Prije svega prisutan je veliki umor, i znojenje, a cirkulacija mi je oslabljena naročito u nogama. Čula sam za Venovin od poznanika i počela sam ga uzimati. Već nakon nekoliko dana od  početka upotrebe osjećala sam se bolje. Znojenje se smanjilo, noge su postale toplije, a ja sam se osjećala lakšom.

I moj suprug je počeo piti Venovin. On ima povišene masnoće u krvi, proširene vene i noge su mu bile stalno otečene. Nakon otprilike mjesec dana od početka uzimanja Venovina, otok se lagano počeo povlačiti, a vene su manje vidljive. Zajedno pijemo Venovin već gotovo godinu dana svako jutro i večer. Uvjerili smo se u djelovanje Venovina, prezadovoljni smo i preporučujemo ga svima. 

Slučaj 11 

Jadranka G. Zagreb, Venovin mi je super za cirkulaciju, Popila sam 8 boca i nakon toga prestala, ali sam već nakon mjeseca dana od prestanka primjetila da mi se plavi "podljevi" na nogama ponovno vraćaju. Sada ga ponovno pijem i već primjećujem da se "podljevi" kako ih ja zovem počinju povlačiti. Jako sam zadovoljna s Venovinom i preporučujem svima koji imaju problema s cirkulacijom.

Slučaj 12

B.Š. iz manjeg mjesta pored Plitvica. Prije trideset godina imao sam traumu noge i od tada patim od troboze potkoljenice. Otvorila se rana na nozi veličine, 15 cm, Godinama sam trpio velike bolove naročito noću. Prije 3 mjeseca situacija se iskomplicirala i prijetila mi je amputacija potkoljenice. Čuo sam za Venovin i naručio 8 boca uz preporuku da pijem 2x1 dcl na dan. Već nakon nekoliko dana primjetio sam promjenu, da bi  se nako mjesec i pol dana rana smanjila na 8 cm, bol je gotovo nestala, spavam bez analgetika i nastavljam s Venovinom. Upoznao sam i mog liječnika s Venovinom koji je začuđen rezultatima podržao moju odluku uz ohrabrenje da samo nastavim dalje.

slučaj 13

Gospodin 67 godina iz Primorja. Anamneza pacijenta je više nego teška. Amputirana je lijeva noga iznad koljena, desna ispod koljena, penis i 4 prsta lijeve ruke, a nedavno je gangrena zahvatila i  srednji prst desne ruke. Već tri godine je na hemodijalizi. Bolesnik je dugogodišnji šećeraš, koji je razorio krvne žile i unuštio cirkulaciju. Naše savjetovalište je nazvala kći bolesnika i tražila preporuku za Venovin. Nakon iznesene situacije i liječnik našeg savjetovališta  bio je  zatečen težinom slučaja. Kćeri je rečeno da je slučaj izuzetno težak i da se ne mogu dati nikakve optimistične prognoze, ali ako žele da mogu probati. Venovin nije u koliziji sa bolesnikovom terapijom i hemodijalizom. 

Terapija je započela prije 3 mjeseca. Već nakon  mjesec dana bolesnik se osjećao bolje, zapazo  je pozitivne promjene na prstu zahvaćenom gangrenom, osjećao je toplinu u rukama. Dio nokta koji se držao na gangrenoznom prstu je otpao i započeo je rasti novi. Prst je puno bolje, vidljiva je ružičasta boja i može se sa sigurnošću reći da je spašen od amputacije.

Sve je zabilježeno u  liječničkoj dokumentaciji koju nam je proslijedo bolesnik.

VENOVIN ČUVA VAŠE ŽILE.

 

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI: 

SVE NAVEDENE IZJAVE KORISNIKA NE PREDSTAVLJAJU DOKAZE, VEĆ SU MIŠLJENJA OSOBA KOJIMA JE PROIZVOD POMOGAO