Naručite tretman online

Svjedočanstva iz homeopatske prakse

Bronhitis

I.R. Koprivnica

Moj sin patio je 10 godina od alergija i barem dva puta godišnje imao je teški spastični bronhitis. Po preporuci prijatelja posjetili smo inženjerku i homeopaticu  gđu Branku u centru Herbal medika i proveli predloženi tretman. Nakon samo nekoliko tjedana zdravlje našeg sina promijenilo se drastično. Prestali smo davati druge lijekove i sada smo samo na homeopatiji prema potrebi. I nakon dvije godine  naš sin nije imao bronhitis, a njegove alergijske reakcije na neke namirnice, prašinu, grinje i pelud gotovo su nestale.

Udata sam, majka  dvoje djece i zaposlena. Patila sam od depresije i napetosti. Obratila sam se liječnicima i završila na antidepresivima i sedativima. Moje zdravlje se sve više urušavalo  i iz tog razloga odlučila sam posjetiti homeopatski centar Herbal medika koji vodi inženjerka  gđa Branka i započela sam koristiti prirodnu medicinu. Nakon konzultacija u centru počela sam uzimati homeopatsku i nutritivnu terapiju. Nastavila sam uzimati homeopatiju i prestala uzimati antidepresive. Osjećam se dobro i zadovoljno kao što sam bila prije bolesti.

Reumatoidni artritis

M.G. Zagreb

Patila sam od reumatoidnog artritisa deset zadnjih godina. Obišla sam mnoge liječnike i isprobala mnoge tretmane, ali moj problem je postojao sve veći. Obratila sam se u holistički centar Herbal medika u kojem sam dobila prehrambenu preporuku, homeopatske lijekove. Već nakon nekoliko tjedana moj hod bio je sve bolji, bol je bila manja, a pokretljivost mojih zglobova veća. Otekline na zglobovima počele su se smanjivati i ja sam se generalno osjećala bolje. Sada stvarno razumijem kako homeopatski lijekovi mogu pomoći u liječenju bolesti, inženjerka i homeopatica gđa Branka dala si je puno truda da objasni kako homeopatska medicina radi.

Astma

M.L. Zagreb

Patila sam od astme više od 10 godina bolje reći od moje 14 godine života, Prije toga imala sam alergije i uzimala puno histaminika i kortikosteroida. Čula sam za holistički centa Herbal medika kojeg vodi homeoatica gđa  Branka Radmilović i odlučila sam probati i taj način liječenja, budući je moje zdravstveno stanje bilo sve lošije. Bila sam impresionirana pristupom, ljubaznošću i strpljivošću inženjerke i homeopatice gđe Branke koja mi je na jednostavan način objasnila zašto sam došla u takvo stanje, i kako mogu iz njega izaći. Disciplinirano sam provodila sve preporuke i već nakon nekoliko tjedana uočila  sam da moje zdravstveno stanje ide uzlaznom putanjom. Imala sam i neke ginekološke probleme koje smo vrlo uspješno i s lakoćom riješili. Homeopatska medicina definitivno djeluje ma što tko mislio o tome. Zahvalna sam intuiciji koja me odvela u homeopatski centar.

Imam djevojčicu od 5 godina koja također ima određene alergijske slabosti, sada je u homeopatskom tretmanu, sve njezine prehlade i temperature rješavamo homeopatskim lijekovima,  a od kada smo prihvatile ovaj način liječenja nismo uzimali antibiotik niti druge  lijekove. 

Visoki krvni pritisak

M.R. Krapina

Sa svoje  43 godine  otkrila sam da imam visoki  krvni pritisak. Rodila sam dvoje djece u kasnim tridesetim. Počela sam uzimati lijekove protiv visokog pritiska, ali ni pored terapije tlak nije bio u normali. Bila sam vrlo zabrinuta što u mojim godinama moram uzimati lijekove protiv krvnog pritiska i iz toga razloga odlučila sam  probati i druge metode liječenja. Čula sam za holistički centar Herbal medika kojeg sam i posjetila. Prilikom prvog susreta inženjerka i homeopatica  gđa Radmilović Branka pregledala je šarenicu mojih očiju (iris dijagnostika) i na moje čuđenje vidjela je sve moje zdravstvene probleme. Objasnila mi je kako se iz šarenice oka može vidjeti stanje svakog organa u ljudskom organizmu. Doppler ultrazvučnim aparatom pregledala je moje krvne žile i predložila terapiju. Već nakon tri mjeseca prestala sam uzimati lijekove, a moj krvni pritisak  je u granicama normale.    

Hipotireoza

D. P. Sisak

Imam 45 godina i dijagnosticirana mi je hipotireoza, imam prekomjernu težinu i kroničnu opstipaciju. Započela sam s homeopatskim liječenjem u holističkom centru Herbal medika i već nakon jedan mjesec uočila sam značajne pozitivne promjene. Počela sam gubiti kilograme i osjećati se puno bolje. Nakon 3 mjeseca napravila sam laboratorijski nalaz hormona T3 i T4 koji su bili gotovo u normali. Presretna sam zbog rezultata koje sam postigla s homeopatskim lijekovima.

Nesanica

Lj. M. Split

Nakon smrti moje majke prije godinu dana, nisam mogla spavati, moje zdravlje se pogoršalo i općenito osjećala sam se loše. Počela sam uzimati lijekove za spavanje od kojih sam se osjećala umorno, a san je bio isprekidan kao da sam u nekoj noćnoj mori. Čula sam od moje prijateljice za holistički centar Herbal medika gdje ona odvodi svoga sina kada je bolestan i odlučila sam i ja pokušati riješiti svoje probleme na drugi način. Bila sam impresionirana ljubaznošću i pažnjom koju sam doživjela u centru, a 15 dana  nakon započetog programa počela sam bolje spavati, ustajati odmornija i svježija. Terapiju uzimam 3 mjeseca i osjećam se kao prije kada sam bila zdrava. Hvala voditeljici centra gospođi Branki na stručnosti i podršci.

Iritabilni kolon

N.R. Zagreb

Više od deset godina patim od bolesti koja se zove iritabilni kolon. Imam vrlo zahtjevan i stresan posao 47 mi je godina. Izgubio sam puno kilograma i imao česte proljeve. Uzimao sam puno kortikosteroida i drugih lijekova koji mi uglavnom nisu pomogli. Postajao sam sve zabrinutiji vezano za svoje zdravlje. Centar za holističko liječenje  Herbal medika našao sam na internetu i odlučio otići tamo. Prihvatio sam sve preporuke vezane za prehranu i počeo sam uzimati homeopatsku i nutritivnu terapiju. Već nakon 3 tjedna vidio sam pozitivne rezultate. Prošla je godina dana od mojeg odlaska u Herbal mediku i danas se osjećam potpuno zdrav. I dalje pazim na prehranu, vraća mi se težina i više neman proljeva.

Migrena

D.Z. Varaždin

Imam 36 godina, sjećam se da od migrene patim od moje 15 godine. Svaki mjesec, a ponekad i češće bol počinje na lijevoj strani glave, kojeg prati povraćanje, mučnina i opći osjećaj slabosti. Odlučila sam pokušati s homeopatskim lijekovima. U centar Herbal medika došla sam po preporuci moje liječnice opće medicine, donijela sam sve laboratorijske nalaze i ispričala svoju priču. U centru su mi napravili iris dijagnostiku i preporučili homeopatsku terapiju. Nakon provedene terapije prošlo je 8 mjeseci a ja nikada više nisam imala napad migrene. Hvala homeopatici gospođi Branki Radmilović.